A BLOGRÓL

A nevem Attila, egy lelkes és olykor kevésbé lelkes kazuár gémer. Ha maradnék az ilyenkor megszokott bemutatkozásnál, most jönne az a rész, hogy milyen régóta is tartom hobbimnak a videojátékok világát. Maradjunk annyiban, hogy első találkozásom ezzel az izgalmas műfajjal még a C64-es gépek idejére nyúlik vissza. Azóta persze eltelt jó néhány év és ez az általam szeretett műfaj igen komoly iparággá nőtte ki magát. Mivel az idővel érdeklődésem töretlen maradt a játékvilág és a játékfejlesztés iránt, úgy gondoltam létrehozok egy oldalt, ahol másokkal is megoszthatom gondolataimat a témával kapcsolatban. Valahol minden gémer a nagyszerű – más néven epic – játékélményt keresi, ami magával ragadja, beszippantja és útravalóul hagy valamit a számára, legyen az egy jó, egy rossz vagy akár egy semmilyen érzés. Így született meg bennem az epicloot blog gondolata.

A játékipar egy furcsa állatfaj. Sokszor briliáns és nagyszerű, ugyanakkor még többször sekélyes és unalmas, önmagát pofátlanul másoló fejlesztők, fejlesztőcsapatok és marketingesek összessége. Ez a sokszor ellentmondásos világ az ami foglalkoztat és amiről írok. Ha a legújabb megjelenések kritikáit keresed, akkor rossz helyen jársz, viszont ha szeretsz néha egy kicsit a dolgok mögé nézni, itt akár érdekes dolgokról is olvashatsz.

Ez egy személyes blog és a játékvilágon kívül időről-időre egyéb dolgok is megragadják az érdeklődésem, nem leszek rest azokat is kibiggyeszteni az oldalra. Előre is elnézést kérek a digitális művészetben gazdag bejegyzésekért. Na jó, egyáltalán nem kérek elnézést.

×